PROMOZIONE-PROMOCIJSKA LIGA: KRAS-TERENZIANA STARANZANO 5-1

KRAS-TERENZIANA STARANZANO 5-1

MARCATORI-STRELCI: 18’ Volas, 45’ Fernandez, 47’ Volas, 55’ Radujko, 59’ Kocic (rig.-11m), 84’ Kocman.

KRAS REPEN: Francescutti (Zitani), Sain (Beqiraj), Cudicio, Fernandez (Formigoni), Strussiat, Simeoni, Kocman (Stocca Kralj), Zappalà, Volas, Radujko, Savron (Paolo Bresich). Allenatore-Trener: Pahor.

TERENZIANA STARANZANO: Tortolo, Ferrigno (Valdisserra), Pasian, Manfreda, Bevilacqua, Cefarin (Rocco), Raugna, Kogoj, Wozniak (Sarr), Kocic, Giardinelli (Passaro). Allenatore-Trener: Gregoratti,

ARBITRO-SODNIK: Federico Tritta (Trieste-Trst).

Cinquina del Kras Repen alla Terenziana Staranzano nella 18a giornata del campionato di Promozione.

Il team del presidente Goran Kocman va già sul 3-0 al termine del primo tempo grazie alla doppietta di Volas e al gol di Fernandez. Ad inizio ripresa un colpo di testa di Radujko vale il 4-0. Gli ospiti vanno in gol su calcio di rigore con Kocic. Nel finale Kocman jr insacca con una bordata il gol del 5-1 finale.

Domenica prossima trasferta sul campo del Valnatisone.

*

Visoka zmaga za Kras Repen proti Terenziani Staranzano v 18. krogu prvenstva promocijske lige.

Ekipa predsednika Gorana Kocmana je ob koncu prvega polčasa že vodila 3:0, potem ko je dvakrat zadel Volaš, enkrat pa Fernandez. V začetku drugega polčasa je Radujko z glavo dosegel zadetek veljaven za začasen 4:0. Gostje so edini gol dosegli z enajstmetrovke. V zadnjih minutah srečanja je Kocman Jr. povišal vodstvo domačih in tako zapečatil končni izid 5:1.

Prihodnjo nedeljo bo Kras igral v gosteh proti ekipi Valnatisone.