PROMOZIONE-PROMOCIJSKA LIGA: KRAS-SISTIANA SESLJAN 2-2

KRAS REPEN-SISTIANA SESLJAN 2-2

MARCATORI-STRELCA: 21’ Germani (rig.-11M), 42’ Volas (rig.-11M), 49’ Germani (rig.-11M), 81′ Volas (rig.-11M).

KRAS REPEN: Francescutti, Fernandez, Cudicio, Dekovic, Strussiat, Simeoni (Beqiraj), Kocman, Sain (Paolo Bresich), Volas, Radujko, Savron. Allenatore-Trener: Pahor.

SISTIANA SESLJAN: Colonna, Crosato (Tawgui), Kerpan, Francioli (Cassara), Zlatic, Carli, Tomizza, Vasques (Pitacco), Marincich, Germani (Celea), Colja (Gon). Allenatore-Trener: Musolino.

ARBITRO-SODNIK: Marzo Zini (Udine).

NOTE: espulsi-rdeca kartona Kocman, Colonna.

E’ finito 2-2 il derby carsolino della ventesima giornata di campionato. Kras Repen costretto sempre ad inseguire il Sistiana Sesljan e in dieci uomini per più di un’ora. Gli ospiti passano in vantaggio su rigore con Germani al 21′. Volas pareggia i conti dal dischetto al 42′. Ad inizio ripresa Germani, ancora su calcio di rigore, riporta avanti il Sistiana Sesljan. A 9′ dal termine Volas, su calcio di rigore, piazza il gol del definitivo 2-2.

Domenica prossima il Kras sarà ospite del Sant’Andrea San Vito.

*

Kraški derbi v dvajsetem krogu prvenstva promocijske lige se je zaključil z izidom 2:2. Kras Repen je moral vseskozi “loviti” Sistiano Sesljan, poleg tega je tudi igral v desetih za več kot uro. Gostje so povedli z enajstmetrovke z Germanijem v 21. minuti. Volaš je vedno z enajstmetrovke izenačil v 42. minuti. Na začetku drugega polčasa je Germani spet popeljal v vodstvo goste, tudi tokrat po uspešno izvedeni enastmetrovki. V veselje domačih navijačev je devet minut pred koncem srečanja rdeče-belim uspelo izenačiti, še enkrat z Volašem z enajstih metrov. Nato se rezultat tekme ni več spremenil.
Prihodnjo nedeljo bo Kras igral v gosteh proti tržaški ekipi Sant’Andrea San Vito.