PROMOZIONE-PROMOCIJSKA LIGA: KRAS-PRO ROMANS MEDEA 2-1

MARCATORI-STRELCA: 17’ Buttignaschi (rig-11M), 28’ Volas (rig-11M), 83’ Volas.

KRAS REPEN: Francescutti, Fernandez, Cudicio, Dekovic, Strussiat, Simeoni, Kocman (Petracci), Sain (Beqiraj), Volas, Radujko, Savron. Allenatore-Trener: Pahor.

PRO ROMANS MEDEA: Buso, Tomasin, Visintin (Paravan), Marcuzzo (Bregant), Russo, Beltrame, Serplini (Grassi), Compaore, Trevisan (Olivo), Buttignaschi, Michelin (Della Ventura). Allenatore-Trener: Beltrame.

ARBITRO-SODNIK: Gabriele Toffoletti (Udine).

Fondamentale vittoria per il Kras Repen nell’anticipo della ventiduesima giornata del campionato di Promozione.

Il team del presidente Goran Kocman ha battuto 2-1 la Pro Romans Medea.

Gli ospiti passano in vantaggio su calcio di rigore trasformato da Buttignaschi al 17′. Pareggia i conti Volas al 28′ sempre su penalty.

Nella ripresa il calcio di punizione di Volas a 7′ dal termine vale la partita.

*

Pomembna zmaga za Kras Repen v vnaprej odigrani tekmi dvaindvajsetega kroga prvenstva promocijske lige.
Ekipa predsednika Gorana Kocmana je premagala Pro Romans Medeo 2:1.
Gostje so povedli z Buttignaschijem v 17. minuti po uspešno izvedeni enajstmetrovki. Volaš je v 28. minuti izenačil z enajstmetrovke.
V drugem polčasu je 7 minut pred koncem tekme Volaš dosegel še drugi gol na današnjem srečanju, tokrat s prostega strela, in tako zapečatil končni izid 2:1.