PROMOCIJSKA LIGA-PROMOZIONE: KRAS-FORUM JULII 5-1

KRAS REPEN-FORUM JULII 5-1

MARCATORI-STRELCI: 7′ Kocman, 19′ Volaš (rig.-11m), 40′ Savron, 53′ Volaš (rig.-11m), 55′ Kocman, 86′ Pines Scarel (rig.-11m)

KRAS REPEN: Francescutti, Beqiraj, Sain (Skabar), Strussiat, Cudicio, Simeoni, Kocman (Paolo Bresich), Dekovic, Volaš (Formigoni), Savron (Matuchina), Petracci (Zappalà). Allenatore-Trener: Pahor.

FORUM JULII: Bovolon, van Buuren, Cantarutti, Petrussi (Vicenzutti), De Baronio, Tulissi, Andassio (Marcuzzi), Ilic (Scrazzolo), Pines Scarel, Paludetto (Selenscig), Braida (Zampieri). Allenatore-Trener: Marchina.

ARBITRO-SODNIK: Damiano Borrello (Gradisca).

NOTE: 87′ espulso-rdeči karton van Buuren.

Netta vittoria per il Kras Repen nella seconda giornata del campionato di Promozione.

All’esordio casalingo i biancorossi hanno battuto 5-1 il Forum Julii.

Tutto facile per il team di Andrej Pahor che chiude il primo tempo sul 3-0 grazie ai gol di Kocman (gran giocata di Petracci), Volaš (calcio di rigore per atterramento di Sain) e Savron (al suo primo gol in Prima squadra).

Nella ripresa, in 10 minuti, il Kras chiude il match con il rigore trasformato da Volaš (fallo su Petracci) e con la seconda rete di Kocman (assist di Volaš).

Nel finale il Forum Julii sigla il gol della bandiera su rigore trasformato da Pines Scarel.

*

Gladka zmaga Krasa Repen v drugem krogu prvenstva promocijske lige.
Na prvi domači tekmi letošnje sezone so repenski belo-rdeči premagali Forum Julii s končnim izidom 5:1.
Precej lahka naloga za ekipo Andreja Pahorja, ki je zaključila prvi polčas s tremi goli prednosti, po zaslugi zadetkov Kocmana (dobra akcija Petraccija), Volaša (11-metrovka po prekršku nad Sainom) in Savrona (prvi gol v članski ekipi).
V prvih desetih minutah drugega polčasa je Kras dosegel še dva gola in tako zapečatil izid tekme. Gol sta dosegla Volaš (11-metrovka po prekršku nad Petraccijem) in Kocman (po podaji Volaša).
Edini zadetek so gostje dosegli na koncu tekme po zaslugi 11-metrovke, ki jo je dobro izvedel Pines Scarel.