PROMOZIONE-PROMOCIJSKA LIGA: PRO ROMANS MEDEA-KRAS 4-1

PRO ROMANS MEDEA-KRAS REPEN 4-1

MARCATORI-STRELCI: 26′ Buttignaschi, 36′ Volaš, 30′ Bregant, 87′ Della Ventura, 89′ Marcuzzo.

PRO ROMANS MEDEA: Buso, Paravan, Visintin (Tomasin), Marcuzzo, Russo, Beltrame, Vescovi (Mian), Compaore, Trevisan, Buttignaschi (Bregant), Della Ventura. Allenatore-Trener: Beltrame.

KRAS REPEN: Francescutti, Skabar (Moscato), Cudicio (Petracci), Dekovic, Strussiat, Simeoni, Kocman (Sancin), Fernandez, Volaš, Zappalà, Savron (Emanuele Bresich). Allenatore-Trener: Pahor.

ARBITRO-SODNIK: Mattia Ambrosio (Pordenone).

Ultimo quarto d’ora fatale per il Kras Repen a Romans d’Isonzo. Dopo aver chiuso sull’1-1 il primo tempo (al 26′ il gol dei padroni di casa con Buttignaschi, dieci minuti dopo la risposta di Volaš), nella ripresa i giallorossi hanno messo a segno tre reti (al 75′, 87′ e 89′) conquistando l’intera posta in palio. Nel prossimo turno il Kras ospiterà a Repen il Trieste Calcio.

*

Zadnjih petnajst minut tekme je bilo usodnih za Kras Repen, ki je klonil v kraju Romans d’Isonzo.
Potem, ko se je prvi polčas zaključil z delnim izidom 1:1 (prvi so povedli gostitelji v 26. minuti z golom Buttignaschija, deset minut kasneje pa je Krasu uspelo izenačiti z Volašem), so rumeno-rdeči zadeli trikrat (v 75., 87. in 89. minuti) in si tako prislužili vse tri točke. V naslednjem krogu bo Kras igral doma proti ekipi Trieste Calcio.